Friday, December 21, 2012

Bodoh



Pernah tak manusia ni rasa, bila kita buat one thing , or anything in life. Susah payah, sampai tak tidur malam, tidur tak teratur, diri ni mcm ditunggang terbalikkan, hati rasa mcm nk menjerit, kita give it all out in one thing hoping for the best out of it. tapi bila result keluar, or the feedback on the things kita buat tu teruk! menghampakan! Rasa macam bodoh sangat, rasa macam kerja yang kita buat tu , usaha yang kita curahkan at the particular things tak berbaloi. Bodoh, aku rasa bodoh sangat :'/

No comments: