Thursday, June 23, 2011

sikit je lagi.

tabah ye fatin. tinggal esok je. lepas tu kau settle kerja kau, pergi bercuti, balik rumah enjoylah puas-puas. bape hari je lagi ni. biarlah deyorang balik. pas ni kau balik pulak ekh. 
-________________-"

FALSAFAH PEMBANGUNAN. 
hari ni aku nak makan kau habis-habisan, esok aku nak lepaskan segalanya ilmu yang aku makan hari ni. semua. lepas tu kau jangan telefon aku ag, jangan cari aku lagi, jangan harap aku nak sentuh kau lagi. 
ni nak habaq, SEJARAH aku mase kat sekolah lah paing rendah result die mase SPM. jangan tanya berapa, aku cakap memang teruklah. lepas tu aku dah cakap kat diri aku,

 ' lepas ni aku tak nak ag amek subjek membaca mcm sejarah ni ' 
#nampak tak memang aku benci kau? 
bukan benci lah, tak sayang sikit. -.-" pfft

tak pasal-pasal aku berkenalaln dengan FALSAFAH PEMBANGUNAN ni. memang aku jumpa kau tiap hari Isnin dgn Rabu kelas kau pagi. kul 8. lagi umpppp rasanya. 

dah lahh, marah kau pun x guna, esok aku jumpa kau jugak. last date kau tau. lepas ni harap-harap dah tak ada lah. maaf lah, otak aku ni lembap sikit bab membaca, nak terima kau dalam hidup aku memang susahlah sayang. dah lahh. aku nak mentelaah kau ni. selamat jalan romeo, jumpa esok.



p/s: amek mood sikit :) bismillahhirrahmannirahimmmmm 
semoga ALLAH memberkati apa yang aku baca hari ini.

2 comments:

lavender said...

xpe ten...
teruskan usaha ko!
ak doakan kejayaan ko.
:)

fatinlullaby said...

thanks sayang :)
EKHHH, KAYLA ADER BLOG KE. -.-"