Monday, August 22, 2011

Fragile

tiap-tiap kali rindu tu datang, rasa macam nak menangis je. sakit die boleh tahan, tapi sampai bila? dibiarkan memang berkudis dalam diri. benda tu menjerit-jerit nak keluar, nak memberontak. aku benci perasaan ni. it haunted me. badly. kadang-kadang aku rasa aku dah okay. tapi kenyataan ? mulut je kata 'aku okay, aku okay dengan semua ni' tapi dalam hati, ada secebis bahagian yang masih tak nak mengaku benda dah jadi, dah berakhir dah, masih ada peluang' masih ada ke? mustahil fatin, mustahil.  


if only you can feel how i feel. be in my shoes for a day. i can assure that you will cry. i hope so. 

in a time like this, all those advise that my friends use to gave me really help me get through this :')


i love all my girlfriend more than everything. 


p/s: ekh, ramainya dah in a relationship :')




2 comments:

teeha said...

chill chill . jgn layan sgt perasaan tu. you kuat kan . mcm you salu ckp kat I . in relationship ? heeeee

fatinlullaby said...

TEEHA DAH ADA BF :p i know who is he. :P